Natjecanja

Državno natjecanje iz matematike

 

Državno natjecanje iz matematike održano je od 8. do 10. travnja 2015. godine u Trogiru. Našu školu predstavljao je  Ante Ivančić, učenik 5.b razreda i njegova mentorica Tea Bedrina, učiteljica matematike.

Ema Jelača, 7.d

Matematika1

KATARINA BARIĆ I OVE GODINE OSVOJILA 2. MJESTO NA DRŽAVNOM NATJECANJU IZ POVIJESTI!

Učenica 8. b razreda Katarina Barić u pratnji mentora Sebastijana Troskota u kategoriji osmih razreda na državnom natjecanju iz povijesti opet je osvojila visoko 2. mjesto i tako potvrdila onu staru: „Povijest se ponavlja!“

  1. državno natjecanje iz povijesti održano je u Šibeniku od 13. do 15. travnja 2015. Katarina je osvojila 48 od ukupnih 50 bodova.

Gloria Topić, 7.a

Povijest1

Naša Katarina pobjednica 21. državnog natjecanja iz talijanskog, francuskog i španjolskog jezika za učenike osnovnih i srednjih škola!!

Katarina Barić (8.b) i Rita Mardešić (8.a) u pratnji mentorice, prof. Dijane Šunjerga, predstavile su našu školu na Državnom natjecanju iz talijanskog jezika i „osvojile“ ne samo znanjem, već i simpatičnošću.

  1. državno natjecanje iz talijanskog, francuskog i španjolskog jezika za učenike osnovnih i srednjih škola održano je u OŠ Jurja Dalmatinca u gradu Pagu od 19. do 21. travnja 2015. godine.

Na natjecanje je pozvano 16 učenika osnovnih škola, 22 učenika gimnazija i 12 učenika strukovnih škola.

Katarina Barić osvojila je 1. mjesto, a Rita Mardešić 6. mjesto u kategoriji natjecatelja Liste B osnovnih škola.

Nives Baković, 8.b

Talijanski1 Talijanski2

 

Možda Vas još zanima