James Bond

Spectre

REDATELJ: Sam Mendes

ŽANR: triler

ULOGE: Daniel Craig (James Bond),Christoph Waltz(Franz Oberhauser), Lea Seydoux (Madeleine Swann), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Naomie Harris (Eve Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Dave Bautista (G. Hinx), Ralph Finnes (M) i Andrew Scott (Denbigh)

POČETAK PRIKAZIVANJA: 26. 10. 2015. (u Hrvatskoj 6. 11. 2015.)

SADRŽAJ:

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama, kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena Spectre!

Riječ je o najdugovječnijem filmskom serijalu u povijesti koji se snima već 50 godina. Spectre je dvadeset četvrti film o najpoznatijem tajnom agentu kojeg četvrti put po redu utjelovljuje Daniel Craig. Zanimljivo je da se u filmu pojavljuje pedesetogodišnja Monica Bellucci kao dosad najstarija Bondova djevojka, odnosno Bondova žena, kako je samu sebe nazvala talijanska glumica.

Originalna glazba iz Bonda redovito privlači pažnju, a za ovaj film naslovnu pjesmu napisao je i otpjevao britanski glazbenik Sam Smith.

Film je pokorio kina diljem svijeta.

Petra Mikulić, 6.a

JB1

Možda Vas još zanima