TOP geografi u TOPuskom

Državno natjecanje iz geografije

Kao da nam je postala tradicija, naša škola je opet imala svoje predstavnike na Državnom natjecanju iz geografije koje se održavalo od 10. do 12. travnja 2017. u Topuskom na lijepoj hrvatskoj Banovini…

Među prvih dvadeset smo…

Učenik Jakov Pera, 8. b i učenica Vinka Pera, 8. b sudjelovali su na 24. Državnom natjecanju iz geografije. Sudjelovati među najboljima od najboljih mladih geografa Hrvatske našim učenicima bilo je vrijedno iskustvo. Jakov je ostvario dvanaesto a Vinka trinaesto mjesto u ukupnom broju bodova koji se dobije na temelju teorijskog i praktičnog rada. Malo pozitivne treme i dekoncentracija u praktičnom dijelu odnijeli su našim učenicima dio bodova unatoč pokazanim usvojenim i razvijenim geografskim vještinama i znanjima koja im mogu sutra koristiti i u životnoj svakodnevnici.

Malo zabave nikada ne škodi…

Izvan vremena natjecanja učenici i mentori su se imali priliku upoznati s povijesno-geografskim obilježjima Topuskog i obići Petrovu goru. Naravno, učenici su slobodno vrijeme iskoristili za druženje s vršnjacima i šetnji. Vjerujem da su se stvorila i neka nova prijateljstva. Domaćini su se potrudili pripremljenim programom obogatiti naš boravak u ovom manje poznatom dijelu naše domovine.

Mr.sc.Petar Perić

Jakov i Vinka u društvu svogmentora

Možda Vas još zanima