Nastava se preselila u Gorski kotar….

Od 30.5.2017. do 2.6.2017. učenici četvrtih razreda naše škole svoju nastavu su odradili u Gorskom kotaru. Smjestili su se u malom mjestu Fužine.

Nastavni plan i program

Prvi dan su posjetili Memorijalni centar Nikole Tesle, Zavičajni muzej u Ogulinu a najviše ih se dojmila Ivanina kuća bajki. Drugi dan su proveli u Park šumi Golubinjak, mjestu posebnih prirodnih ljepota. U pratnji stručne osobe išli su u  razgled parka i šetnju poučnom stazom kroz šumu jela i smreka. Nakon obilaska igrali su se u uređenom parku za djecu te im je organizirana nastava u prirodi. Poslijepodne su imali likovnu radionicu  uz prekrasno jezero Bajer. Treći dan u NP Risnjak organizirana je šetnja Poučnom stazom “Leska“,  projekcija filma o risu i nastava u prirodi. Četvrti dan posjetili su najstariji hrvatski nacionalni park Plitvička jezera. Uživali su u prirodnim ljepotama uz vožnju panoramskim turističkim vlakom i eko–brodom preko jezera Kozjak.

Nastava može biti i zanimljiva

Nakon četiri uzbudljiva dana, koja su proveli u prirodi zajedno sa svojim prijateljima i učiteljicama, sretni i zadovoljni vratili su se svojim kućama razmišljajući kako nastava može biti i zanimljiva.

Marina Pažanin, učiteljica

Blažen među ženama
Cjeloživotno obrazovanje
Učenje na čistom zraku
Vrijeme je za malo zabave

Možda Vas još zanima