NISTE SAMI, BIJAĆI SU UZ VAS!

Solidarnost na djelu

U Bijaćima su generacije koje svojim trudom, empatijom i suradnjom uljepšavaju živote onih kojima je to najpotrebnije, pokazujući im da smo svi jednako vrijedni, u bogatstvu različitosti

Stvarno možemo bit ponosni na učenike naše škole. Nastavnica Jadranka Bralić s već trećom generacijom svojih učenika surađuje s Udrugom tjelesnih invalida Kaštela. Svakog petka članovi grupe Uradi sam sudjeluju u radionicama koje, uz njihovu razrednicu, vodi i Nataša Horvat, voditeljica u Udruzi. Entuzijazam i trud učenika 2.d, 6.b i 6.d je i ove godine bio prepoznat i nagrađen. Božićna i Uskrsna izložba oduševile su učenike, nastavnike i roditelje. Magneti raznih motiva, anđeli, košarice s pilićima, sve se to moglo vidjeti u atriju naše škole.

Uhvatili smo se i kuhače

U travnju ove godine otišli smo i korak dalje! U prostorijama Udruge učenici školskog volonterskog kluba Solidarnost, u pratnji nastavnice Sanje Mikelić i socijalnog pedagoga Ante Županovića, su i kuhali. Potrudili smo se oko pripreme ručka za beskućnike smještene u Kaštel Gomilici. Tako smo kuhali svake prve subote u mjesecu za one kojima je to najpotrebnije. Realizirali smo i suradnju s Udrugom beskućnika koji su nam pomogli u jesenskoj sadnji.

U našoj školi se zaista događa nešto čarobno..

 

Marjana Grbeša, 8.c

Možda Vas još zanima