Slavni i njihovi neobični hobiji

Poznati pjevač Ed Sheeran ima jako neobičan hobi, a to je pčelarstvo. Glazbenik s najvećom zaradom u Britaniji počeo se baviti pčelarstvom da bi mogao proizvesti vlastiti med na svom imanju u Suffolku.

Mike Tyson zaljubljenik je u golubove. Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji u svoje slobodno vrijeme opušta se brinući se o svom jatu golubova. Njegov najdraži ljubimac kao dijete bio je golub zvan Julius. Nakon što je Julius umro, 10-godišnji Mike Tyson ugledao je smetlara kako ubacuje njegovog pernatog prijatelja u kamion sa smećem te ga nije stigao ni pravilno zakopati. Toliko ga je svladala tuga da je smetlara hladno nokautirao.

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio zaljubljenici su u keramiku. Brad ima svoju studio za kiparstvo kod kuće, a Leo obožava dolaziti tamo. Donosi sendviče i tako provode noći, stvarajući umjetnost do ranih sati.

Iza glamurozne Paris Hilton stoji nevjerojatni fanatik žaba. Ona se voli odmarati hvatajući žabe koje skakuću oko njenog ranča u Kaliforniji i Nevadi.

Obožavam lov na žabe. Uhvatim žabe i stavim ih u kantu, a zatim ih pustim – rekla je Paris.

Cristiano Ronaldo voli igrati Bingo. Navodno je strast Cristiana Ronalda prema Bingu započela kada je nakon božićnog odlaska u Veliku Britaniju 2003. godine na poklon dobio božićnu DVD verziju igre.

Taylor Swift svijet je osvojila svojom glazbom, a osim glazbe u slobodno vrijeme voli izrađivati snježne kugle, a zatim ih poklanja svojim prijateljima i obitelji. Svakog Božića Taylor napravi hrpu svečanih ukrasa, a u prošlosti je čak iznenadila svoje obožavatelje poklonivši im neke od svojih ručno izrađenih kreacija.

Možda Vas još zanima