Božićna priredba

Na samom kraju prvog polugodišta, kada smo svi već pomalo na ” izmaku snaga”, naši marljivi učenici i njihove učiteljice i učitelji pripremili su božićnu priredbu i uveli nas u blagdansko ozračje ljubavi, mira i sreće!

Priredba je održana u četvrtak (20.12.) u školskom muzeju. Kroz bogati program priredbe vodile su nas dvije učenice 5.b razreda: Lara Aranza i Vinka Radunić. Svojim nastupima razveselili su nas učenici nižih i viših razreda.

Dobrodošlicu gostima kao i pohvalu učenicima na trudu izrazila je ravnateljica Jadranka Šošić u uvodnom govoru. Ravnateljica je svima uputila lijepe želje za Bozić i nadolazeću Novu 2019 godinu.
U blagdansko ozračje s jednom prigodnom skladbom (Tiha noć) uveli s nas učitelj Glazbene kulture Ivan Cinotti i učenik Vilim Klišanin.
Program su, svojim recitacijama, upotpunile učenice viših razreda: Mia Orlić, Petra Grbeša, Gordana Jadrić,  Antea Basić, Ana Čavka i  Klara Knežević.
Igrokazima, recitacijama i veselim božićnim pjesmama razveselili su nas učenici nižih razreda (1.e, 2.c, 3.b i 4.c).
Stihove svima poznatih božićnih pjesama (Pahuljice padajte i Zvončići) otpjevao je nas školski zbor Bijaćki slavuji, a u pjesmi su im se pridružili i svi okupljeni.
Pjesmom, plesom i lijepim stihovima obilježili smo kraj prvog polugodišta. Ova je bozićna priredba bila idealan uvod u dane radosti, sreće i ljubavi koji su pred nama.
Sretan i blagoslovljen Božić i uspješna Nova 2019!!!
Lucia Pera 7.b

Možda Vas još zanima