Proglašenje nagrađenih za izradu inovativnih digitalnih obrazovnih sadržaja

Drage kolegice i kolege,

Čestitam vam na izvrsnom radu i entuzijazmu kojim pokazujete da su promjene u sustavu obrazovanja moguće. Zahvaljujem na svakom atomu energije kojeg ulažete u poboljšavanje svojih kompetencija i poticanje učenika na aktivno učenje.

Lidija Kralj, pomoćnica ministrice obrazovanja

I naša škola sudjelovala je u projektu Škola za život i to u djelu izrade digitalnih obrazovnih sadržaja. Na Javni poziv učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljima osnovnih i srednjih škola za prijavu inovativnih digitalnih obrazovnih sadržaja u sklopu projekta Škola za život prijavljen je obrazovni sadržaj učitelja informatike Šimuna Višević na temu Zapetljajmo petlju – For petlja u Pythonu.

Među 100 odabranih obrazovnih sadržaja na nivou cijele države i svih predmeta izabran je i ovaj rad.

DOS možete pronaći na ovoj POVEZNICI. Za preuzimanje materijala potrebno je prijaviti se s AAI@Edu identitetom. Na stranici Edutorija možete pronaći jako puno Digitalnih obrazovnih sadržaja za sve predmete i razrede.

Svečano proglašenje bilo je 21.12.2018. godine u Ministarstvu znanonsti i obrazovanja. Nagrade i odlikovanja uručila je osobno Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak. Učitelj Šimun Višević zbog bolesti nije mogao prisustvovati, ali po slikama koje je poslala pomoćnica ministrice Lidija Kralj i po njenom dojmu atmosfera je bila više nego odlična.

Šimun Višević, prof. informatike

 

Možda Vas još zanima