Mobilnost u Hrvatskoj

                                            Baština za budućnost                                                     

Sudionici Erasmus + projekta Zajednička baština od tradicije do budućnosti (Common Heritage from Tradition to Future) u kojemu sudjeluju partnerske škole iz Grčke, Turske, Rumunjske i Bugarske  bili su naši gosti od 9. do 14. svibnja 2022.

Učenici i učitelji iz zemalja sudionica tijekom svog boravka u Kaštelima  obišli su  Split, Trogir, Šibenik, Sokolarski centar u Dubravi, Salonu, Klis, Muzej grada Kaštela, a u našoj su školi sudjelovali u nizu zanimljivih projektnih radionica.

Na svečanosti otvaranja projekta dobrodošlicu je svima zaželjela ravnateljica prof. Jadranka Šošić koja je istakla da joj je posebno drago što na Dan Europe koji se obilježava 9. svibnja otvaramo ovaj zanimljivi projekt i ugošćujemo prijatelje iz partnerskih škola iz različitih krajeva Europe.

Koordinatorica prof. Ksenija Žarković je, također, izrazila srdačnu dobrodošlicu gostima, kao i g. Petar Škovrlj, zamjenik pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko-dalmatinske županije. TZ Kaštela je sudionicima projekta darovala promidžbene materijale o Kaštelima.

                                                                              Karmela Lukas Rušnov, 7.c             

Možda Vas još zanima