Dijana Putnik

12. studenog 2022. napustila nas je Dijana Putnik, novinarka Portala grada Kaštela, žena čiji je rad godinama bio utisnut u sve pore gradskih zbivanja.

Rođena je u Splitu 1962. godine gdje je provela djetinjstvo i mladost te se školovala. Nakon cijelog niza zanimanja koje je radila, zadnjih 20-ak godina radila je kao novinar na TV i radio postajama, portalima i kratko u tiskanim medijima. Bila je uvijek poznata kao Ona koja se borila za male ljude koji su joj se obraćali za pomoć, za čitatelje, za istinu, kad god kome zatreba, usred dana, noći, nebitno…

Nebrojeno je puta na svoj specifičan način pisala o raznim temama prateći događaje i ljude našeg vremena. Tijekom godina brojne je članke napisala i o OŠ Bijaći nastojeći popratiti naše mnogobrojne aktivnosti. Od nje se oprostila i ravnateljica napisavši: Kad bi me nazvala telefonski i radi neke kratke informacije, razgovor bi se redovito odužio i obuhvatio niz tema… Tako je bilo i 31. listopada 2022., iako nismo znale da je to naš zadnji razgovor koji je završio dogovorom za skoro viđenje uz kavu i ćakulu bez kraja… Bila je ustrajna u planiranju odlaska u mirovinu gradeći snove o vremenu s obitelji i unučicama. Draga Dijo, generacijo, mirno sanjaj i neka te čuvaju anđeli.

Lana Certa, 7.a

Možda Vas još zanima