Nagrađeni su zaslužni učenici i mentori

Najbolji od najboljih

Ravnateljica tradicionalno nagrađuje učenike i mentore koji su tijekom tekuće školske godine ostvarili zapažene rezultate te im na taj način zahvaljuje na njihovom doprinosu radu i uspjehu Škole. 

Prošlogodišnji prijem upriličen je 29. lipnja 2023. na kojem su nagrađeni učenici koji su ostvarili odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje tijekom osnovnoškolskog obrazovanja i uzorno vladanje (Marta Barišić i Toni Grubišić iz 8.b razreda   te Cvita Benutić, Nikolina Čajić i Marija Krajina iz 8. d), kao i ostali osmaši za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje u šk.god. 2022./2023.: Lucija Bedrina, 8.a; Allen Nikollaj, 8.b te Mirko Cvitković, Ana Djirlić, Stipe Ivakić, Branka Lisičić, Marija Paula Livaja, Nikola Žarković iz 8.d razreda.

Nagradu su primili i učenici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskom ili su sudjelovali na državnom natjecanju.

Stipe Bartulović iz 5.b razreda i njegova mentorica Lucija Carev nagrađeni su za sudjelovanje na županijskoj i državnoj smotri LiDraNo 2023. u kategoriji dramsko-scensko stvaralaštva. Nasmotri je sudjelovala i učenica 7.a razreda Lana Certa pod mentorstvom Ivanice Debak Banović u kategoriji samostalnih novinarskih radova i školskih listova.

Za osvojeno 2. mjesto na županijskom Natjecanju iz biologije nagrađeni su Petar Primoraciz 7.d razreda i mentoricaAnđelina Lukas.

Lamija Jahić, 6.a, nagradu je primila za osvojeno 2. mjesto na županijskom Natjecanju iz islamskog vjeronauka.

Učenica 8.c razreda Karmela Lukas Rušnov dobila je posebno priznanje za višegodišnji doprinos u realizaciji školskog projekta ČAkavska večer.

Mihaela Lemo, 7.b

Možda Vas još zanima